gratis shipping best kundeservice enkelt og sikkert svensk forbrukerbeskyttelse diskret pakke

 Crave - Flex Vibrator Blue
 Crave - Flex Vibrator Blue  

Crave - Flex Vibrator Blue

Artikkel: Crave-E25571
 
SEK:881:-
Nummer:

Diskrete pakker

Gratis frakt

100% sikre betalinger

Kjøp nå - betal i 14 dager

Sertifisert e-handel

Rask kundeservice

Forbrukerbeskyttelse

Alltid god pris

 

   

Flex vibrator av Crave. Greatest hits Crave s crowdfunding projekt samlas kvalitativa och kvantitativa data från de första hundra Flex kunderna för att hjälpa dem att upptäcka vilka vibrationsmönster människor föredrog. Efter omfattande dataanalys, har de kombinerat fyra mönster och fyra intensitetsinställningar för att ge dig sexton av de mest eftertraktade vibrationsmönster någonsin på en enda vibrator.

- Den traditionella vibratorns form och mjuka silikon kropp är bra för solo eller partner lek. - En stark inre motor ger djup och mullrande klitorisstimulering precis där du vill ha den.

- Hög kvalitet metall bas och unika motorfästen håller vibrationer vid silikontoppen och inte i handen. Extra flexibel spets Flex är utformad för att omfamna konturerna av din kropp, med en särskilt böjd spets med kurvor för att passa överallt där det känns bäst. Inga batterier, inga sladdar, inga dockningsstationer

Ta av locket på basen av Flex och anslut den direkt till en standard USB-port, där den kommer att laddas helt på mindre än två timmar. Bekymmersfri och miljövänlig, ladda på din dator eller telefon laddare så den är redo att användas när du är.

 

 


Støpsel
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Informasjon
Sosiale medier
Betalingsalternativer
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel