Web Statistics
 English  Svenska  Norska  Deutsch

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Crave - Duet Lux 8GB Vibrator Black
 Crave - Duet Lux 8GB Vibrator Black  Crave - Duet Lux 8GB Vibrator Black
 Crave - Duet Lux 8GB Vibrator Black  

Crave - Duet Lux 8GB Vibrator Black

Artikelnr: Crave-E24953
 
SEK:2516:-
Antal:

Duet Lux vibrator av Crave. Elegant och multifunktionell Den mest mångsidiga av vibratorer, liksom den mest lyxiga. Uber posh Den unika formen av Duet Lux gör att varje kvinna kan hitta den mest spännande kombination av kanter, ytor och vibrationer för sin egen glädje. Eftersom varje kvinnas kropp är annorlunda, utformade vi Duet Lux för att erbjuda ett oöverträffat utbud av möjligheter och upplevelser.

Duett Lux har också inbyggd datalagring för dina mest intima bits och bytes. - Unik dubbel spets konstruktion omger klitoris och förstärker vibrationerna där du vill ha dom mest. Den främre sidan av spetsen är annorlunda från baksidan för att tillåta nya sensationer. - Duet Lux har 8 GB eller 16 GB av datalagring för att hålla din mest privata data.

24 karats guld plätering med hög kvalitet på metallbasen och unika motorfästen behåller vibrationerna vid silikonspetasarna och inte i handen. Elegant och tillfredsställande Dynamisk och diskret, erbjuder Duet Lux överraskande effekt i dubbla mikromotorer. Med fyra vibrationslägen och fyra effektnivåer, kommer du att upptäcka kombinationer som bäst passar varje humör. Purrr Ingenting ruinerar ett sexigt ögonblick som ett högljudd surr.

Duett Lux är betydligt tystare än någon annan vibrator, vilket möjliggör ett bredare utbud av möjligheter för när och var du kommer att använda den. Inga batterier, inga sladdar, inga dockningsstationer. Den 24k guldpläterade basen på Duet Lux lossnar och ansluts till en standard USB-port, där den kommer att laddas helt på mindre än två timmar. Bekymmersfri och miljövänlig, ta Duet Lux ut ur din dator eller telefon laddare så det är redo att användas när du är.

Helt vattentät när den är färdigmonterad är Duet Lux perfekt för att leka i badkar, dusch, eller på en avskild havsutflykt. Sänk den säkert för lek eller för enkel rengöring med tvål och vatten. Överallt du vill vara med ett snyggt svart läder resefodral är Duet Lux en perfekt sängkamrat hemma eller borta, liksom den mest eleganta personliga datalagring som är tillgänglig.

 Nämnde vi guld? Lyxig 24k guldplätering gör Duet Lux ett objekt för begär på alla sätt.

 Storlek: 11,6 x 2,7 x 1,23 cm

 

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel