Web Statistics
 English  Svenska  Norska  Deutsch

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Crave - Duet Flex Vibrator Blue
 Crave - Duet Flex Vibrator Blue  Crave - Duet Flex Vibrator Blue

Crave - Duet Flex Vibrator Blue

Artikelnr: Crave-E25577
 
SEK:1080:-
Antal:

Duet Flex vibrator från Crave. Djup mullrande förnimmelser. För Crave handlar om det bas. - Unik dubbel spets konstruktion omger klitoris och förstärker vibrationerna där du vill ha dom mest. Den främre sidan av spetsen är annorlunda från baksidan för att tillåta nya sensationer.

De V-formade kanter och dubbla armarna erbjuder en mer fokuserad vibration som är bra för uppvärmning! - Hög kvalitets metallbas och unika motorfästen håller vibrationerna till silikonändarna och inte i handen. Källan till nöje Duet Flex vibrator erbjuder unika mönster som utvecklats i samband med Crave.

Greatest hits Crave s crowdfunding projekt samlar kvalitativa och kvantitativa data från de första hundra Flex kunderna för att hjälpa dem att upptäcka vilka vibrationsmönster människor föredrog. Efter omfattande dataanalys, har de kombinerade fyra mönster och fyra intensitetsinställningar för att ge dig sexton av de mest eftertraktade vibrationsmönster någonsin som samlats på en enda vibrator.

Extra flexibla Tips Duet Flex är utformad för att omfamna konturerna av din kropp, med mjuka böjda armar som böjer sig för passa överallt där det känns bäst. Inga batterier, inga sladdar, inga dockningsstationer

Ta av locket på basen av Duet Flex och anslut den direkt till en standard USB-port, där den kommer att laddas helt på mindre än två timmar. Bekymmersfri och miljövänlig, ta Duet Flex ut i din dator eller telefon laddare så den är redo när du är.

Storlek: 11,6 x 2,7 x 1,23 cm

 

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel