Web Statistics

Gratis frakt   Bäst kundtjänst   Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd  Diskreta paket  

 Crave - Bullet Duotone

Crave - Bullet Duotone

Artikelnr: Crave-E25588
 
SEK:793:-
Antal:

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Revolutionerande ny design och teknik för en klassisk sexleksak. Crave elimineras bristerna och de kompromisser människor har uthärdat under många år för att njuta av den mångsidiga storleken och formen av en bulletvibrator. Crave Bullet är gjord av rostfritt stål, som är slitstarkt och kropp-säkert, med en kraftig motor som erbjuder starkare vibrationer än en traditionell bulletvibrator kan ge.

Den medföljande silikonhöljet ger också förbättrad struktur när Crave Bullet används utanför en leksak, och rekommenderas för optimal komfort. Den genomtänkta utformningen med infälld knapp hjälper dig undvika att stänga av eller på eller ändra hastigheten vid sämsta möjliga tidpunkt.

Djupt mullrande förnimmelser Kraftfull bastoner med bara ett fåtal viktiga lägen: låg, medel, hög, och pulserande. Inte alltför många, bara tillräckligt. En perfekt passform:Crave Bullet är utformad för att vara kompatibel med alla leksaker och tillbehör som fungerar med en traditionell 60mm bulletvibrator, såsom selar, dildos och penisringar.

Produkt Mått: 62 mm x 16 mm x 16 mm. Som med de flesta av våra vibratorer är Crave Bullet vattentät för enkel rengöring och för kul i duschen eller badkaret. Se bara till att de två halvorna av Bullet är helt ihopsatta.

Vi har makten "Jag älskar att byta batterier i min vibrator." - sa ingen någonsin. En traditionell bulletvibrator använder engångsknappcellsbatterier, som varar bara 40-60 minuter och sedan måste kasseras. Crave Bullet eliminerar enorm mycket krångel, kostnader och miljö som användandet av engångsbatterer ger, eftersom det kan laddas snabbt och enkelt från en USB-port.

 

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel