ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Connect Card Game
 Connect Card Game  

Connect Card Game

Artikelnr: 13358
 
SEK:130kr
Antal:

Connect Card Game

Höj din intimitet genom att spela det snabba spelet Connect. Den oanständiga, roliga, vuxna kortspel är lämplig för 2-6 spelare och innebär att spela av reglerna. Njut av den erotiska spänningen och spänningen att placera dina insatser och chancing din lycka. Du kan behöva visa ditt bästa Poker ansikte om du vill ha fördelen. Detta spelkomprises av en kortlek av klassiska, traditionella spelkort ochrules häfte.

De resestora korten mäter 6,25" x 3,75" x .75"/16 cm x 9,5 cm x 2 cm och är lätta att hantera, och är bra för spontant spel när du än går. Kortspelet innebär att spela din hand och chancing din lycka. Genom att följa instruktionerna, älskare ta en chansning och upptäcka en högre nivå av erotisk intimitet. Den vågade kortspel är bra för att släppa hämningar och utmanar dig att prova lyckan. Perfekt för första gången och erfarna användare, detta spel är utformat för att uppmuntra spontan intimt spel. För att spela, blanda korten och ge ut dem mellan spelare.

Turas om tills en vinnare är bestämd. Använd din fantasi och utforska nya sätt att lägga till mer äventyrlig kul till din intima anslutning. Den mångsidiga spelkort är bra för förspel förförelse och nya nivåer av intimitet.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner