ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 COLT Weighted Ring - Large
 COLT Weighted Ring - Large  COLT Weighted Ring - Large

COLT Weighted Ring - Large

Artikelnr: 12610
 
SEK:219kr
Antal:

COLT Weighted Ring - Large

De erotiska sexleksaksinnovatörerna på CalExotics och de manscentrerade nöjesexperterna på Colt har samarbetat för att skapa en rad sexleksaker för män som är dedikerade till den maskulina nöjessökaren. Oavsett om du är en bashful nybörjare eller en erotisk expert, Colt's Weighted Ring är här för att hjälpa dig att förbättra din äventyrliga sida.

Den sensationellt viktade bollen är ansluten till den stretchiga, hållbara silikonkranringen täckt i rad efter rad av spännande åsar. Vår mångsidiga penisring är utmärkt för alla på alla nivåer av nöje och de som vill förlänga sitt nöjesverktyg. Den bekväma manliga kukringen kan bäras för att enkelt öka längden eller för att skruva upp värmen med den erotiska förbättringen som håller dig tätt. Det icke-porösa, hypoallergena materialet passar perfekt ihop med dina favoritvattenbaserade smörjmedel. Finns i stort.

COLT Studio Group delar sin unika vision av den maskulina mannen med världen genom fotografi, film, video och ett brett utbud av helt manliga produkter. COLT Studio Group firar maskulinitetens erotiska dragningskraft. Det mest betrodda namnet i helt manliga erotiska produkter är COLT. Om looken är maskulin, heter den COLT!

Diameter: Ø 3,25 cm - 1,25 tum

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner