Web Statistics
 English  Svenska  Norska  Deutsch

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 COLT Scrotum Set
 COLT Scrotum Set  COLT Scrotum Set
 COLT Scrotum Set

COLT Scrotum Set

Artikelnr: 12607
 
SEK:259:-
Antal:

COLT Scrotum Set

Den erotiska vuxen leksaksexperten på CalExotics och manligt-centrerat nöje innovatörer på Colt har inlett ett samarbete för att ge dig en rad sexleksaker tillägnad den maskulina njutningen. Oavsett om du är en blyg nybörjare eller en erotisk expert, är Colt scrotum set din biljett till ett överlägset njutningsstöd. Den erotiska penisringen som har två utbytbara stödringar med en tjock justerbar silikonband för en oslagbar anpassningsbar passform.

Detta köttsliga stöd är här för att förbättra dig och dina partners nöje genom att öka uthållighet, känslighet och ge bäraren otrolig omkrets. Vårt överlägsna silikon band har en säker Snap design för att enkelt svepa runt den otroliga njutning kukring alternativ, en rostfri ring för intensivt stöd och en syndig silikonring för en stram stadga. Unna dig en knä-skakande upplevelse av livet genom att glida in i denna ogudaktigt lekfull kuk och boll-ring manligt sexleksakskit.

COLT Studio Group delar sin unika vision av den maskulina mannen med världen genom fotografiska, film, video och ett brett utbud av alla manliga produkter. COLT Studio Group firar den erotiska överklagande av maskulinitet. Det mest betrodda namnet i alla manliga erotiska produkter är COLT. Om utseendet är maskulint, är namnet COLT!

Mått:       
1,5  "/3,75 cm (silikon ring diameter)
1,75  "/4.5 cm (rost fritt stål ring diameter)

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel