ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Colt Rechargeable Cock Ring Black
 Colt Rechargeable Cock Ring Black  

Colt Rechargeable Cock Ring Black

Artikelnr: 13208
 
SEK:708kr SEK:527kr
Antal:

Colt Rechargeable Cock Ring Black

Bemanna upp för det ultimata i premiumparens leksaker som får dig att känna dig som en COLT-man. COLT Silicone Rechargeable Cock Ring är ett förstklassigt silikonpars förstärkare som stimulerar båda partnerna eftersom det ger stöd för långvarig njutning. Ringen är stretchig och bekväm för en säker och stödjande passform, för att ge en stenhård erektion värdig VARUMÄRKET COLT.

Med intensiv inkrementell hastighetskontroll som erbjuder vibrationer, pulsering och eskalering för att minska skoj och spänning för dig och din partner. Silikonladdningsbara kukringen är alltid redo och uppfödning för att gå precis när du är det. Det är USB uppladdningsbart för att säkerställa att det roliga alltid är på kran där du behöver det. Det är vattentätt, skapa äventyrs- och spänningspoolen och i duschen!

Driften är enkel med en omedelbar på/av-knapp som får dig att agera snabbt. Dessutom, när det roliga är gjort, förhindrar ett lättanmärket reselås denna pärla från att skapa oönskad uppmärksamhet. Din partner kommer att älska dig för det. Bli hårdare längre, men Silicone Rechargeable Cock Ring ger också mer stimulans till dig och din partner under de hårda sessionerna. Med stegvis hastighetskontroll kan ni båda ha den som ni vill. Sov lätt att veta att COLT ger dig det bästa i nöje.

Premiumsilikonet är icke-poröst och hygieniskt överlägset för bekymmersfritt skoj. Lägg till det faktum att ringen är vattentät, och vård är en bris! Se bara till att rengöra ringen före och efter användning med varmt tvålvatten eller högkvalitativ leksaksrengöringsmedel. Gör dig redo, gör dig klar och gå hårdare och starkare. Vår COLT Silikon uppladdningsbara kukring är vad du behöver för det ultimata i parspel.

Total längd: 5 cm
Diameter: 6,25 cm
Vibrerande: Ja
Vattenbeständighet: Vattentät
Bodysafe: Ja
Material: Silikon
Uppladdningsbar: Ja

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner