ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 COLT Mighty Mouth
 COLT Mighty Mouth  

COLT Mighty Mouth

Artikelnr: 13236
 
SEK:755kr
Antal:
COLT Mighty Mouth

Vill du ha mer än en masturbator i ett blixtljusrör? Vill du ha kraft, funktioner och mångsidighet? En helt fristående makt stroker, COLT Mighty Mouth är en 100% vattentät, Vibrerande nöje stroker med långt ner i halsen, och en noduled kammare för extra känslor. Med 30 otroliga funktioner av vibrationer, pulsering och eskalering - ja, 30 - får du den tillfredsställelse du längtar efter. Med ett minneschip som återupptar den senast använda funktionen och enkel tryckknappskontroll är COLT Mighty Mouth lika enkel att använda som tillfredsställande.

Den levereras med en extra multi-position handsfree sugkopp vridbara fäste också. Och den högkvalitativa TPR-hylsan är avtagbar för enkel rengöring. Med en TPR-hylsa, silikonknapp och dekor, och ett fodral konstruerat av ABS med PU Cote, håller COLT Mighty Mouth dig lika säker som du är nöjd. Du kommer att uppleva intensiv stimulering som är säker på att tillfredsställa. Mighty Mouth är både flexibelt och hållbart, för långvarig tillfredsställelse, och erbjuder kraftfulla förnimmelser för största möjliga sensuella njutning. Hygieniskt överlägsen och otroligt glädjande, får du dina önskningar mer än mötte colt mighty mouth.

Så om du är ute efter en spännande upplevelse i sovrummet, har du hittat den. Gör dig redo, gör dig redo, för att njuta av spännande stimulering och mättnad oavsett om du flyger ensam eller med en partner. Mighty Mouth kräver vattenbaserat smörjmedel med användning och bästa njutning. För att rengöra Mighty Mouth, ta bort hylsan och tvätta den sedan noggrant med varmt vatten och tvål.

Total längd 12 cm - 4,75 tum
Diameter 7,5 cm - 3 tum
Nödvändiga batterier AAA
Batterimängd 4
Batterier ingår Nej
Vibrationslägen: 30
Vattentät: Ja
Bodysafe: Ja
Material: Termoplastiskt gummi

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner