Web Statistics

Gratis frakt   Bäst kundtjänst   Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd  Diskreta paket  

 Fat Boy Cock Thin Large Black

Fat Boy Cock Thin Large Black

Artikelnr: E25843
 
SEK:463:-
Antal:

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Perfect Fit - Fat Boy Thin Large

Fat Boy Thin Large är den nyaste produkten i fat Boy line och är perfekt för killar som letar efter en ultra-Real känsla slida. Den superstarka fat Boy tunn large ger den extra omkrets till din penis utan att den är för stor för din partner att hantera. Det är otroligt lätt att få på och av och stannar på plats genom att haka på pungen med öppningen hålet vid basen av slidan, vilket också ger den mest tilltalande dra på pungen medan strök eller ha samlag.

The fat Boy tunn large är också en stor leksak för att ha några Mas tur Batory kul när du befinner dig utan ett datum med sina nubs och revben och mjuk vadderad känsla på insidan. Bara hälla en del av din favorit glid medel på insidan och du är inställd för en perfekt kväll ensam med din nya bästa vän. The fat Boy tunn large är inte alltför svårt som vissa andra på marknaden. Blandningen kallas SilaSkin, som är en perfekt blandning av silikon och TPR vilket ger den en otrolig stretch faktor, vilket gör den till en av våra mest populära sexleksaker!

Den inre dimensionen är 17,5 cm som är designad för en mer ombonat pass form och en perfekt storlek förlängare för penetration eller onani. För alla er som packar lite mer värme, kolla in vår ursprungliga fat Boy!

Kom ihåg, detta är inte ett preventiv medel eller en ersättning för en kondom. Denna produkt är inte kompatibel med latex produkter. Fat Boy Thin är säker med vattenbaserad glid medel. Tvätta noggrant med mild tvål och vatten. Fat Boy Thin kommer i svart och ogenomskinlig vit. Denna produkt är porös.

Perfect Fit märkes produkter säljs, och är avsedda att användas strikt som vuxen nyhet leksaker för underhållning. De är inte avsedda för medicinskt bruk och har inte testats kliniskt. Inga medicinska påståenden är motiverade eller underförstådda genom användning av dessa produkter.

Denna produkt är inte kompatibel med latex produkter.

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel