ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Cock Ring & Stretcher
 Cock Ring & Stretcher  Cock Ring & Stretcher

Cock Ring & Stretcher

Artikelnr: 21508
 
SEK:229kr
Antal:
Mr. Big Cock Ring & Stretcher

När du vill vara större, hårdare, och håller längre, Mr. Big Dick ring och Ball stretcher är det perfekta valet för att leverera stora tids resultat! Tryck ditt paket ut till sin maximala potential och njut av en super-tight på dina bollar medan du stannar styvare och tjockare än någonsin tidigare. Bollen drar ner på dina testiklar och hindrar dem från att dras uppåt, fördröja utlösning och förlänga det roliga. Dina svällande bollar kommer att svänga mellan benen och kännas fantastiska, medan stretchiga ring klämmor ner för att ge dig den där extra kanten.

Denna bekväma sele är tillverkad av vår kropps säkra, silkeslena elit silikon, designad för maximal prestanda och stenhårda erektioner! Climaxes kommer aldrig att bli detsamma igen när du bär den här ringen! Du kommer att njuta av stora, hängande bollar, bultande erektioner, ökad uthållighet, och explosiva utlösningar. Ta tag i Easy-Grip™ fliken och dra dina bollar genom den nedre ringen först, sedan sträcka den övre ringen och skjut den hela vägen till basen av din axel. Ringen kan bäras under kläderna för att säkerställa att du alltid är redo för action.

Den ftalatfria, latexfria eliten silikon kan avnjutas i fullt förtroende med vattenbaserade smörjmedel. Cleanup är en Snap efter det roliga med leksaks renare och varmt vatten. Använd rikligt med fukt för en extra våt och vild möte!

Kuk ring diameter: 1,3  "(3,3 cm)
Boll bår diameter: 1,2  "(3 cm)

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner