ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Clitoral Pump Purple
 Clitoral Pump Purple  

Clitoral Pump Purple

Artikelnr: 12417
 
SEK:378kr
Antal:

Clitoral Pump Purple

Denna Silicone Clitoral Pump™ är en fantastisk startprodukt eller en avancerad pump för dig som letar efter ökad stimulering. Komplett med en kraftfull sugåtgärd och allomfattande ticklers, kommer denna fantastiska feminina pump att få dig att komma tillbaka för mer. Tillverkad av vårt expertteam av alla kvinnliga designers och utvecklare, varje liten detalj har tänkts på så att du kan njuta av en förbättrad upplevelse med din sensuella, sexiga intima massage.

Den unika upphetsningspumpen erbjuder en bra storlek sugkopp som är säker att använda var som helst på huden och den har också massor av frestande ticklers för att ge dig den ultimata klitoriskontakten och stimuleringen. Sugkoppen har en avancerad design, vilket ger dig full täckning för en fullständig upplevelse och de mjukt texturerade noderna tar dig in i ett tillstånd av extas under din personliga speltid eller under förspel med en partner.

Perfekt för att använda ensam eller med en älskad, denna silikonpump är perfekt för alla tillfällen, var som helst, du kan verkligen lägga till lite kul och spänning i livets intima stunder - Den feminina pumpen är lätt att använda och har en snabb luftutlösningsventil så att du kan ta bort när som helst, plus att den också är extremt lätt att rengöra.

Total längd: 7,5 cm
Diameter: 3,75 cm
Bodysafe: Ja
Material: Silikon

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner