ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Butterfly Remote Rocking Penis
 Butterfly Remote Rocking Penis  Butterfly Remote Rocking Penis
 Butterfly Remote Rocking Penis  

Butterfly Remote Rocking Penis

Artikelnr: 12400
 
SEK:885kr SEK:749kr
Antal:
Butterfly Remote Rocking Penis

Förbered dig på att kastas in i en värld av G-spot gungande åtgärder med Venus Butterfly Silicone Remote Rocking Penis. Den nu världsberömda Venus Butterfly-kollektionen har gjort det igen med en intimt konturformad form, fram och tillbaka gungande sond och 12 intensiva funktioner av vibrationer. Sprid dina vingar och retas på språng med den förtjusande fjärrkontrollen utbudet på upp till 32,5 meter (10m) bort!

Medan den sensuellt böjda vibratorn ger knäskakande G-spot stimulering, kramar den konturerade fjärilen nära kroppen för yttre retas. Oavsett om du är ute efter att skruva upp värmen med en älskare eller bara njuta av lite sensuell solo tid, är denna lycksaliga fjäril redo. Medan den böjda spetsen stenar fram och tillbaka för kraftfull Den kraftfulla g-spot massageapparat och den mjuka, smidig fjäril kuvert dina mest intima kurvor för att leverera lycksalig yttre njutning. För att använda med fjärrkontrollen håller du tryckknappsreglaget i 3 sekunder för att slå på/av och använda XO-knappen för att växla mellan 12 vibrationer, pulsering och eskaleringsfunktioner.

Medan den lättanvända vibe kan användas med eller utan fjärrkontroll för att styra intensiteten, den integrerade toppmoderna minneschip kommer ihåg hur du vill ha det genom att börja på den sista funktionen som används. Ladda premium silikon massageapparaten i 50 minuter med den medföljande dubbla laddning USB-kabeln för att njuta av 35 minuter av höghastighetsstimulering eller 45 minuter av låg hastighet vibrationer. Massageapparaten kommer automatiskt att vända efter 30 minuters inaktivitet. Den allergivänliga premium silikon är kroppen säker, oparfymerad och ftalater gratis för att hålla dig mest känsliga fläckar, glad och frisk.

Total längd Fjäril: 4,5 " x 3" / 11.5cm x 7.5cm Axel: 3.75" x 1" / 9.5cm x 2.5cm
Nödvändiga batterier USB Uppladdningsbara
Vibrationslägen: 12
Vattentät: Endast stänksäker
Bodysafe: Ja
Material: Silikon, ABS Plast / Polyuretan Cote, ABS Plast / Metallic Plätering

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner