ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Beginners Power Beads
 Beginners Power Beads  Beginners Power Beads
 Beginners Power Beads  

Beginners Power Beads

Artikelnr: 21726
 
SEK:299kr
Antal:

Beginners Power Beads

Lyft tabun i samband med analsex och upptäck otroligt nöje med vår Anal Fantasy Collection. Om du aldrig har provat analspel är dessa nybörjare Power Beads precis vad du behöver för att utforska den fantastiska världen av anal stimulering. Den flexibla axeln böjer sig med kroppens konturer, medan den kraftfulla tystmotorn styrs med bara en vridning av basen. Rengöring är ett ögonblick efter det roliga med Refresh Toy Cleaner och varmt vatten.

Njut av de spännande känslorna av analtryck och nöje genom att knäppa in en pärla i taget, sätt i så många som du känner dig bekväm med innan du försiktigt drar i handenheten för att släppa varje pärla för ännu mer stimulering. Försök att dra din nybörjare Power Beads mitt orgasm för den mest explosiva klimax du någonsin har föreställt dig! Nyckeln till anala spel är att ta det långsamt! Att försöka anal penetration innan du väcks ordentligt kan vara obehagligt, så låt dig koppla av för att njuta av upplevelsen. Fingerspel är ett utmärkt sätt att koppla av anusen.

Anus och ändtarm har inte ett automatiskt smörjsystem som slidan, så använd mycket Moist®-smörjmedel för att minska friktionen och öka nöjet. Att nå orgasm genom analstimulering är väldigt väckande tack vare områdets höga koncentration av nervändar, och vår Anal Fantasy Collection innehåller leksaker som stimulerar var och en av dessa nerver. Så ge dig själv möjlighet att gå in i en ny värld av bakdörrsalighet ... möjligheterna till nöje är oändliga!

Total längd: 20 cm - 7,68 tum
Diameter: 2 cm - 0,87 tum
Vattentålighet: Vattentät
Bodysafe: Ja
Material: PVC
Nödvändiga batterier: N
Batterikvantitet: 1
Batterier ingår: Ja

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner