ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Bathmate - Prostate Vibe
 Bathmate - Prostate Vibe  

Bathmate - Prostate Vibe

Artikelnr: E26327
 
SEK:549kr
Antal:

Bathmate - Prostate Vibe

Prostate Vibe är en kraftfull Prostata Massager utformad för högsta prostata och perineum stimulering, ergonomiskt utformad för att leverera mind-blowing prostata orgasmer.

Drivs av vår bästsäljande, 10-växlad vibrerande kula, är Prostata Vibe 100% vattentät, så kan avnjutas antingen i sovrummet eller i duschen (eller någon annanstans du kan tänka dig), lägga till en ny dimension till din prostata spela session.

Dessutom kan den vibrerande kulan lossna från soft-touch silikonarmen och användas separat på alla dina favoriterogena zoner, ensam eller med en partner.

Prostata vibe är utformat för både nybörjare och den mer erfarna användaren och är det ultimata valet när det gäller att leverera intensiv prostata- och mellaninnastimulering.

Glöm inte, när det gäller prostata spela smörjning är nyckeln! Kolla in vår supertjocka långvariga Anal Lube för en smidig session. Andra till det, glöm inte att andas, avkoppling är nyckeln och genom att slappna av ditt sinne och muskler innebär att du kan fokusera på den njutbara känslan och slå den stora O. När du har haft speltid se till att spritz med vår Anal Toy Cleaner för att hålla den så ren som möjligt innan du lagrar.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner