ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Bathmate - HydroXtreme7 Penispomp Wide Boy
 Bathmate - HydroXtreme7 Penispomp Wide Boy  Bathmate - HydroXtreme7 Penispomp Wide Boy
 Bathmate - HydroXtreme7 Penispomp Wide Boy  

Bathmate - HydroXtreme7 Penispomp Wide Boy

Artikelnr: E26624
 
SEK:1995kr
Antal:

Bathmate - HydroXtreme7 Penispomp Wide Boy

Uppnå oöverträffade storleksvinster med Bathmate HydroXtreme7 Wide Boy.

Om du har en exceptionellt girtig penis kan det vara svårt att hitta en penispump som ger maximal prestanda - Bathmate HydroXtreme7 Wide Boy handlar om att fixa det. Passar de med en omkrets över 16,5 cm, och inkluderar en handboll designad för att lägga till maximalt tryck, skapar denna pump oöverträffade vinster för längd, omkrets och erektionskvalitet.

Bathmate HydroXtreme7 Wide Boy är en helt ny produkt från Bathmate. Vi letar alltid efter sätt att ta emot fler användare, med vår Bathmate Wide Boy-serie designad för att passa dem som är för giriga för vår populära Bathmate Hydromax7-pump, men som inte har vuxit ur längden.

Fram till nu har vi erbjudit en Bathmate Hydromax7 Wide Boy för användare som du, men nu tar vi den till en ny nivå, så att du kan maximera dina vinster - vi introducerar HydroXtreme7 Wide Boy.

Tillsammans med själva den extremt kraftfulla hydropumpenheten innehåller vår HydroXtreme-serie ett lättanvänt handbollstillbehör. När du har fyllt din pump med varmt vatten och fäst den på din kropp, kan du klämma på handbollen för att trycka ut vatten, vilket skapar ett vakuum inuti pumpen. Detta gör det enklare än någonsin att maximera trycket - och resultaten som du får.

Liksom alla våra HydroXtreme-pumpar är Bathmate HydroXtreme7 Wide Boy designad för att skapa maximal nivå av säkert tryck, vilket säkerställer oöverträffade resultat. Pumpen är designad för att fungera bäst för dem med en erektionslängd mellan 12,7 och 17,8 cm och de med en omkrets över 16,5 cm.

Sammantaget har Bathmate hydropumpar gjort en verklig skillnad för över 1 miljon användare över hela världen, vilket gör oss till det främsta varumärket för penispumpar. Med våra hydropumpar som ger verkliga resultat är vi i toppen av en anledning.

Det är ofta lite osäkerhet innan du köper en penispump - fungerar det verkligen, eller slösar du bara bort dina pengar? Det finns ingen chans till det med Bathmate. I de flesta fall blir resultaten särskilt synliga efter ungefär en månads regelbunden användning, så du kommer att ha mer än tillräckligt med tid för att se de verkliga förändringarna som Bathmate skapar.

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner