Gratis frakt   Bäst kundtjänst   Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd  Diskreta paket  

 Bathmate - Hydrodouche Anal Douche

Bathmate - Hydrodouche Anal Douche

Artikelnr: E24944
 
SEK:1190:-
Antal:

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Bathmate Hydrodouche är den nya anal douchen.

Använda Hydrodouche Innan Hydrodouche se till att vattenstaven placeras upprätt i hållaren och att flödesregulatorn är helt intryckt i avstängt läge.
Starta din dusch och välja en lämplig vattentemperatur. Låt hydro kammaren fyllas med vatten tills det flödar över.
Ta bort vattenstaven från hållaren och samtidigt håll den med spetsen nedåt, öppna helt flödesregulator varigenom vattnet att flöda genom slangen och förskjuter eventuell luft.
När väl ett stabilt flöde uppnås, dubbelkolla att vattentemperaturen är korrekt och justera flödesregleraren till den önskade nivån. Kontrollera att det finns tillräckligt med vatten i kammaren för den avsedda användningen och fyll på vid behov.
Växelvis kan duschhuvudet placeras över kammaren för att åstadkomma ett konstant flöde. Montering av Hydrodouche:Försiktighet bör vidtas för att säkerställa att Hydrodouche är korrekt monterad för att erhålla full användning.
Felaktig montering och / eller missbruk kommer inte att ge de bästa resultaten och kan innebära att garantin inte gäller.Hydrodouche består av: - Justerbar fästband - Monteringsfäste / Hydro Wand Hållare - Hydro avdelningen - Chamber Connector - Slang - Flödesregulator - Hydro Wand Connector - Hydro Wand för att montera Hydrodouche, först fäst monteringskonsolen till vattenkammaren, notera att konsolen kan vändas för att orientera vattenkraft staven hållaren antingen till vänster eller höger sida av kammaren som önskas.
Konsolen kommer klipps på plats med ett positivt klick, så försiktighet bör iakttas för att inte klämma fingret mellan insidan av fästet och kammaren. Trä fästbandet genom öppningen i konsolen. Bestäm en lämplig plats för kammarenheten i duschutrymmet, med tanke på att kammaren måste vara under duschhuvudet för att fyllas, och att flödet av vatten strömmar ut från vattenstaven munstycket blir större ju högre kammaren är placerad.
Justera fästband för att passa. Fäst vattenkraft stav till staven kontakt med skruven, försiktigt så att inte dra åt för hårt och placera vattenkraft staven i konsolen. På samma sätt fäster kammaren kontakten till kammarenheten. Mata slangen genom flödesregulatorn innan monteringen av kammar kontakten och staven kontakten.
Regulatorn kan vara orienterad i endera riktningen och i ett läge slangen som är mest praktiskt för användning. Staven och kammar kontakter har en enkel friktionspassning och slangen kan skjutas-on och dras av vid behov. Din Hydrodouche är nu klar för användning. Rengöring och underhåll:Efter användning bör Hydrodouche demonteras, tvättas med varmt tvålvatten och sköljas väl.
Säkerställ att flödesregulatorn är borttagen och att inget vatten finns kvar instängt i slangen. Låt den torka och förvara den på en torr plats borta från direkt solljus. Vid normal användning så är Hydrodouche underhållsfri, men efter en längre tids användning kan man se att den genomskinliga slangen kan bli något missfärgade. Detta är ett naturligt fenomen och är helt ofarligt.
Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel