Web Statistics

gratis shipping best kundeservice enkelt og sikkert svensk forbrukerbeskyttelse diskret pakke

 Aneros - Helix Syn prostatamassör

Aneros - Helix Syn prostatamassör

Artikkel: E24118
 
SEK:755:-
Nummer:

Diskrete pakker

Gratis frakt

100% sikre betalinger

Kjøp nå - betal i 14 dager

Sertifisert e-handel

Rask kundeservice

Forbrukerbeskyttelse

Alltid god pris

 

   

Helix Syn: silikon synergi!

Upplev syntesen som uppnåtts med Aneros mest populära Helix modell och sammetsmjuka silikon. Den ursprungliga Helix designen har skickligt förfinats för en ännu mer bekväm passform, och med det är den fasta inre ramen, som fortfarande upprätthåller styvheten som krävs för de nydanande prostata erfarenheter Aneros är känd för. Den sista touchen är en beläggning av de finaste silikon tillgänglig för extrem komfort och maximal njutning. Synergyn som är möjligt med Helix Syn och Manliga G-punkten är en oöverträffad kombination du måste uppleva själv.
Även om den ursprungliga Helix var en bevisad framgång, tog Aneros feedback från sina trogna kunder för att skapa den mest raffinerade modellen hittills. Den ursprungliga Perineum Tab byggdes med rundade kanter och bara tillräckligt silikon för att förtjäna ett nytt namn, Comfort Tab. Efter år av forskning, fann Aneros att helt enkelt göra produkter av silikon skulle inte ge samma enastående prostata massage som vi är världsberömda för. Men med en kraftig inre ram, behandlas du till den mest bekväma och mind-blowing upplevelse du någonsin drömt om.
- Handsfree nöje - Perfekt för avancerade och nybörjaranvändare - Sammetsmjuk silikon för extrem komfort - Tillverkad med FDA-godkända material - anatomiskt utformade för en perfekt passform - Baserat på beprövad helix design, men raffinerad Spetsbredd: 2,7 cm Mid-ås bredd: 2,4 cm Skaft till perineum avstånd: 4,4 cm Införbar längd: 10,2 cm
Kunder som kjøpte dette produktet, kjøpte også
Støpsel
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Informasjon
Sosiale medier
Betalingsalternativer
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel