ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Anal Explorer Kit
 Anal Explorer Kit  

Anal Explorer Kit

Artikelnr: 12090
 
SEK:425kr
Antal:

Anal Explorer Kit

Är du och din partner i humör för att utforska? Advanced Anal Explorer Kit ™ har allt du behöver för att prova nya, roliga och spännande saker på varandra. Den är gjord av rent, kroppssäkert silikon så att du kan använda den var som helst säkert och bekvämt.

Detta mångsidiga kit innehåller oneanal dusch med mjuk, flexibel vakuumlampa och avtagbar avsmalnande spets, en avsmalnande anal sond med en överlägsen sugkoppsbas, plus onepremium graderad och vinklad sond som ger en nivåvis effekt, liknar analpärlor. De anala sexleksakerna i satsen mäter mellan 3 tum och 4,55 tum, så de är alla bekvämt dimensionerade för att ge en enkel, angenäm upplevelse.

Varje vuxen leksak erbjuder maximal komfort och optimal glidning så att nybörjare kan njuta av att testa produkterna, antingen på sig själva med en partner. För att få ultimat nöje och bästa möjliga stimulering, använd alltid dina analsexleksaker med ett högkvalitativt smörjmedel för en smidig och spännande. Dessa vuxna leksaker är också vattentäta så att de kan användas i eller ur vattnet, så att du kan ta dem med i badet eller duschen. För en enkel och bekväm rengöring, använd en sexleksakstvätt före och efter varje användning.

Total längd: 10,75 cm
Diameter: 3,25 cm
Infällbar längd: 12,25 cm
Bodysafe: Ja
Material: Silikon

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner