ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Alloy Metallic Ring - L
 Alloy Metallic Ring - L  

Alloy Metallic Ring - L

Artikelnr: 12750
 
SEK:139kr
Antal:

Alloy Metallic Ring - L

Utöka din intima, exotiska lek med Alloy Metallic Ring. Det stora metallbandet är utformat för att ge bekvämt förbättringsstöd, samtidigt som känsligheten och sinnesblåsande känslor ökar. Den släta, eleganta och sömlösa metallringen är idealisk för första gången och erfarna användare som vill experimentera med förförelsekontroll och uppleva förhöjd sensuell njutning. Slip ringen på, över den erigerade penisen, och njut av oförglömliga orgasmiska möten.

Den hållbara stora ringen är tillverkad av glänsande aluminium och har en sömlös, tung design som ger maximalt stöd och bekvämt slitage. Metallringen erbjuder också en säker passform för förbättrat intimt, sensuellt spel och den ultimata klimaxupplevelsen. Det breda bandet mäter en generös 1,75 " x .75 " / 4 cm x 2 cm i diameter och glider lätt över den erigerade penisen för behaglig förbättring när du är på humör för utökad erotisk utforskning. För att öka din njutning ytterligare, använd alltid ett kvalitetsslum med denna leksak.

Använd den smidiga och stödjande erektionsförstärkaren för att utöka erotisk självtillfredsställelse och förföriskt pars lekglädje. Aluminiumförstärkarringen glider över den erigerade penisen för omedelbar upphetsning och oförglömlig stimulering. Slip på metallringen när du utforskar sinnliga hemliga önskningar och glödheta fantasier. Den ökade stimulanstillfredsställelsen garanterar häpnadsväckande explosioner varje gång.

Rengör metallbandet i varmt tvålvatten före och efter varje användning eller med en leksaksrengöringsspray.

Total längd: 4,5 cm - 1,75 tum
Diameter: Ø 2 cm - 0,75 tum
Bodysafe: Ja
Material: Aluminium

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner