Web Statistics
 English  Svenska  Norska  Deutsch

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Alloy Metallic Ring - L
 Alloy Metallic Ring - L  

Alloy Metallic Ring - L

Artikelnr: 12750
 
SEK:139:-
Antal:

Alloy Metallic Ring - L

Förbättra dina orgasmiska upplevelser med legering metallic ring. Det medel stora tunga bandet är utformat för att ge bekvämt stöd samtidigt som den förbättrar känsligheten och ökar kittlande sensuella spänningar. Den släta och sömlösa metall ringen är perfekt för första gången och erfarna användare som vill experimentera med förförelse kontroll och maximerad personlig njutning. SLIP den diskreta ringen på, över erigerad penis, och njuta av obegränsat vuxet nöje.

Tillverkad av slit stark, glänsande aluminium, den medel stora ringen har en snygg och sömlös, slit stark design som ståtar med enkel användning och maximalt stöd. Ringen ger en bekväm och säker pass form för förbättrad intim, sensuell lek och ultimat klimax tillfredsställelse. Metall bandet glider lätt över den erigerad penis för njutbart stöd när du är på humör för längre spel. För att öka känsligheten och njutning ytterligare, alltid använda en kvalitet Smörj medel med denna leksak.

Använd den släta erektion förstärkare för stödjande förbättring som förlänger din erotiska solo och parets lek nöje och tillfredsställelse. Den förstärkare ringen glider över erigerad penis för att ge förföriska stöd och omedelbar upphetsning. Använd den mångsidiga metall ringen när du utforskar sinnliga hemliga önskningar och vilda fantasier. Ringen ökar känsligheten för utökade sinnesblåsande explosioner varje gång. Före och efter varje användning, rengör metall bandet i varmt, tvål vatten eller med en leksak renare spray.

Mått: 2 cm-0,75 tum (diameter)

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 14 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd
29 St Mary Street
Birkirkara, Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank  PayPal - Visa, MasterCard, Amex, Discover, Bank
PriceRunner Köpskydd
Trygg e-handel