ClickCease
 Svenska  English  Norska  Deutsch  Dansk

Gratis frakt Bäst kundtjänst Enkelt och Tryggt Svenskt konsumentskydd Diskreta paket

 Advanced Clitoral Pump
 Advanced Clitoral Pump  Advanced Clitoral Pump
 Advanced Clitoral Pump  Advanced Clitoral Pump

Advanced Clitoral Pump

Artikelnr: 12415pur
 
SEK:385kr
Antal:

Advanced Clitoral Pump

Få en mer sensuell upplevelse med vår Advanced Clitoral Pump™, ett bra steg upp från våra startprodukter eller lika kul för nybörjare att använda. Denna lättanvända massageapparat och pump är tillgänglig och vackert designad, vilket gör den till en underbar massageapparat för kvinnor som letar efter en enkel, beprövad produkt som inte ser skrämmande ut att använda. Inredd i en underbar glittrig glans och designad för kvinnor av kvinnor, denna feminina pump är ett måste för alla som vill ha en sensuell massage när som helst, var som helst.

Denna eleganta och sexiga klitorispump har 3 intensiva vibrationshastigheter för att ge dig fullständig upphetsning, konturdesign med flexibelt huvud för ultimat komfort och passform, plus en överlägsen sugkopp som kommer att blåsa ditt sinne. Den enkla sughylsan innehåller lockande kittlar för att öka klitoriskontakten. En enda knapp slår på de 3 vibrationsinställningarna och en enkel klämpump med snabbutlösningsventil styr den överdådiga sugningen som säkerligen kommer att driva dig vild. Men vad kvinnor verkligen älskar med denna upphetsningspump är det flexibla huvudet som gör att du kan hitta din optimala position för ökad njutning. Denna flexibla rörelse gör att du kan använda din pump var som helst och i vilken position som helst, med eller utan en partner.

Perfekt formad av design och vackert utsmyckad i roliga, flirtiga färger, denna feminina pump är varje tjejs bästa vän. Lätt att rengöra och kan användas med ditt val av högt smörjmedel. Kräver 2 AAA-batterier för att slå på.

Total längd: 5 cm
Diameter: 3,75 cm
Vibrerande: Ja
Vibrationslägen: 1
Hastighetslägen: 3
Bodysafe: Ja
Material: ABS-plast
Nödvändiga batterier: AAA
Antal batteri: 2

Diskreta Paket

Gratis frakt

100% säkra betalningar

Köp nu - betala om 30 dagar

Certifierad E-handel

Svensk kundtjänst

Svenskt konsumentskydd

Alltid bra pris

   

Kontakt
L4L Trading Ltd.,
Hardrocks Business Park,
Naxxar
Malta
018-4956969
Information
Sociala medier
Betalningsalternativ
Klarna payment display
 
 Payson - Visa, MasterCard, Bank
Trygg e-handel Pricerunner